Malý, nebo velký gril?

Říká se, že co je malé, je i hezké. My bychom dodali, že také praktické a výkonné. Řeč je o malých grilech, které využijete nejenom v domácnosti, ale také na cestách.

Malé grily jsou oblíbené u stále se zvyšujícího počtu zákazníků. Jak by také ne. Vejdou se do malé kuchyně, balkon i terasu. Stejně jako do kufru automobilu, což z nich dělá vyhledávané společníky všech nomádů a kempařů.

Vybíráme malý gril

Na trhu najdeme celou škálu malých grilů. Skládací, přenosné, stolní, s elektrickou ventilací, na dřevěné uhlí i plynové. Jaký upřednostnit?

Gril na cesty? Skládací!

Na cesty a příležitostné grilování je ideální gril skládací ze speciální ocelové konstrukce. Ano, i gril je možné složit, což z něj dělá vyhledávaného společníka na cesty. Grilovat tak můžete v kempu, na pikniku, na balkoně i chatě. A budete věřit, že takový gril pořídíte do pětistovky? Na e-shopu avenberg.cz vás vyjde na 499 Kč.

Bolí vás záda? Zvolte gril stolní!

Nechcete se vám při grilování ohýbat? Zvolte stolní gril na dřevěné uhlí. I ten snadno složíte, přenesete či převezete, rozložíte i složíte. A k tomu navíc i prakticky postavíte na stůl, což uvítají všichni, kteří mají problém se zády.

Gril s elektrickou ventilací

Nedáte dopustit na pokrmy ugrilované na dřevěném uhlí, ale kouř z něj vás a vaše přátele obtěžuje? Správnou volbou pro vás bude stolní gril na dřevěné uhlí s elektrickou ventilací (napájenou na baterie). Ta totiž pro někoho nepříjemné kouřové zplodiny eliminuje.

3 v jednom a přenosné ohniště

Sháníte gril na terasu, který splní i funkci ohniště? I takový najdete na trhu. Je jím terasový krb v kombinaci s grilem a ohništěm. Zkrátka takový gril 3 v jednom. Podobně vám poslouží i i přenosné ohniště.

Malý plynový

Rádi byste spíše gril plynový? I ty jsou k mání v malých rozměrech. Ten nejmenší se vejde i na velmi stísněný balkon.

Jak o gril pečovat?

O každý gril, nezávisle na tom, zda je malý, či velký, je samozřejmě třeba dobře pečovat. Jedině tak vám bude dlouho a dobře sloužit. Především ho udržovat v čistotě a chránit před sněhem a deštěm. Po každém grilování (poté co vychladne) ho dobře vyčistěte a přikryjte ochrannou plachtou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.